top of page

 

 

INSCHRIJVINGEN   INSCHRIJVINGEN   INSCHRIJVINGEN   INSCHRIJVINGEN   INSCHRIJVINGEN   INSCHRIJVINGEN    INSCHRIJVINGEN

 

U kan zich eenvoudig inschrijven voor ons oldtimertreffen door één van de inschrijvingsformulieren in te vullen en naar ons door te sturen. Er zijn aparte inschrijvingsformulieren voor de auto's, motoren, bromfietsen &  standhouders oldtimer-retromarkt.

Heeft u voor één van deze interesse ? Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in. 

Heb je nog een vraag voor ons ?  Vul het contactfomulier in en we beantwoorden graag al uw vragen.

 

Deelname aan de rondrit voor auto's, busjes, lichte vrachtwagens kost   25 € / persoon.  (voorinschrijving is verreist)

Hiervoor ontvangt u een rallyplaat voor op het voertuig,  ontbijt met koffie, roadbook van de rondrit, tussenstop met aperitief, lunchpakket, deelname aan de static show & een drankje in de bar van de Gentsche retrowielen.

Schrijft u zich niet op voorhand in en komt u de dag zelf, dan kost uw deelname 18 € / persoon. U kan dan wel deelnemen aan de rondrit en de static show doch u krijgt geen lunchpakket. Een rallyplaat krijgt u zolang de voorraad strekt.

 

Deelname aan de rondrit voor motoren & bromfietsen kost  25 € / persoon.  

Hiervoor ontvangt u een rallyplaat voor op het voertuig, tussenstop met aperitief, lunchpakket, deelname aan de static show & een drankje in de bar van de Gentsche retrowielen. Deze rondrit is onder begeleiding van onze motorijders / seingevers.

Schrijft u zich niet op voorhand in en komt u de dag zelf, dan kost uw deelname 18 € / persoon. U kan dan wel deelnemen aan de rondrit en de static show doch u krijgt geen ontbijt en geen lunchpakket. Een rallyplaat krijgt u zolang de voorraad strekt.

 

Deelname aan de Static Show (zonder deelname aan de rondritten) kost 7 € / voertuig   (voorinschrijving is NIET verreist)

Het aantal personen in het voertuig is niet bepalend voor de deelnamekost. U neemt NIET deel aan de rondrit en komt tussen 14.00 & 15.00 u naar ons oldtimertreffen. Hiervoor krijgt u een plaats op het afgesloten terrein van ons treffen en een rallyplaat zolang de voorraad strekt.

 

Deelname aan de Oldtimer-retro markt deelname is gratis  (voorinschrijving is verreist)

U schrijft u op voorhand in via ons inschrijvingsformulier en samen met u bepalen wij hoeveel meter plaats u kan krijgen voor het uitstallen van uw oldtimer en retro materiaal.

 

 

 

Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op rekening :   BE50 3631 2387 6518

 

 

bottom of page