top of page

 

 

INSCHRIJVINGEN   INSCHRIJVINGEN   INSCHRIJVINGEN   INSCHRIJVINGEN   INSCHRIJVINGEN   INSCHRIJVINGEN    INSCHRIJVINGEN

 

U kan zich eenvoudig inschrijven voor ons oldtimertreffen door één van de inschrijvingsformulieren in te vullen en naar ons door te sturen. Er zijn aparte inschrijvingsformulieren voor de auto's, motoren, bromfietsen, standhouders oldtimer-retromarkt en de eet-& drankgelegenheden in oldtimer stijl. 

Heeft u voor één van deze interesse ? Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in. 

Heb je nog een vraag voor ons ?  Vul het contactfomulier in en we beantwoorden graag al uw vragen.

 

Deelname aan de rondrit voor auto's, busjes, lichte vrachtwagens kost   25 € / persoon.  (voorinschrijving is verreist)

Hiervoor ontvangt u een rallyplaat voor op het voertuig,  ontbijt met koffie, roadbook van de rondrit, tussenstop met aperitief, lunchpakket, deelname aan de static show & een drankje in de bar van de Gentsche retrowielen.

Schrijft u zich niet op voorhand in en komt u de dag zelf, dan kost uw deelname 18 € / persoon. U kan dan wel deelnemen aan de rondrit en de static show doch u krijgt geen lunchpakket. Een rallyplaat krijgt u zolang de voorraad strekt.

 

Deelname aan de rondrit voor motoren kost  25 € / persoon.  (voorinschrijving is verreist)

Hiervoor ontvangt u een rallyplaat voor op het voertuig, ontbijt met koffie, tussenstop met aperitief, lunchpakket, deelname aan de static show & een drankje in de bar van de Gentsche retrowielen. Deze rondrit is onder begeleiding van onze motorijders / seingevers.

Schrijft u zich niet op voorhand in en komt u de dag zelf, dan kost uw deelname 18 € / persoon. U kan dan wel deelnemen aan de rondrit en de static show doch u krijgt geen lunchpakket. Een rallyplaat krijgt u zolang de voorraad strekt.

 

Deelname aan de rondrit voor bromfietsen kost  25 € / persoon.  (voorinschrijving is verreist)

Hiervoor ontvangt u een rallyplaat voor op het voertuig, ontbijt met koffie, tussenstop met aperitief, lunchpakket, deelname aan de static show & een drankje in de bar van de Gentsche retrowielen. Deze rondrit is onder begeleiding van onze motorijders / seingevers en volgwagen. 

Schrijft u zich niet op voorhand in en komt u de dag zelf, dan kost uw deelname 18 € / persoon. U kan dan wel deelnemen aan de rondrit en de static show doch u krijgt geen lunchpakket. Een rallyplaat krijgt u zolang de voorraad strekt.

 

Deelname aan de Static Show (zonder deelname aan de rondritten) kost 7 € / voertuig   (voorinschrijving is NIET verreist)

Het aantal personen in het voertuig is niet bepalend voor de deelnamekost. U neemt NIET deel aan de rondrit en komt tussen 14.00 & 15.00 u naar ons oldtimertreffen. Hiervoor krijgt u een plaats op het afgesloten terrein van ons treffen en een rallyplaat zolang de voorraad strekt.

 

Deelname aan de Oldtimer-retro markt deelname is gratis  (voorinschrijving is verreist)

U schrijft u op voorhand in via ons inschrijvingsformulier en samen met u bepalen wij hoeveel meter plaats u kan krijgen voor het uitstallen van uw oldtimer en retro materiaal.

 

 

Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op rekening :   BE50 3631 2387 6518

 

 

bottom of page